Na těchto stránkách používáme soubory cookies
Beru na vědomí
Internetové informační centrum správného očkování
Další aktualizace: 15.3.2021

Kateřina Hamrová sází na mateřské mléko a očkování

Kateřina Hamrová patří mezi známé tváře z televizní obrazovky. Nejprve působila jako dramaturgyně pořadu Tabu, před narozením své první dcery moderovala pořady Akta a Prima jízda, nějaký čas také Senior klub a jako reportérka pracovala pro pořad Černé ovce. Nyní působí na TV3 coby dramaturgyně a moderátorka pořadu Louže. Kromě práce v televizi Kateřina Hamrová stíhá se naplno věnovat své rodině.

Její dcery, tříletá Anna-Marie a téměř dvouletá Marie-Anna, jsou nejspokojenější, když mají maminku u sebe. ťHolky jsou zvyklé, že jsou odmalička se mnou. I když mám třeba natáčení, většinou dcery beru na reportáže s sebou. Nějaký čas byl na mateřské dovolené manžel Jiří, ale nyní už i on pracuje, takže Anička s Mařenkou jsou s námi i když pracujeme, jak je to jen možné, jinak máme skvělou chůvu Pavlu. Dá to sice hodně zabrat, ale myslím si, že to jde dobře zvládnout,ť přiznává Kateřina Hamrová.

Oběma svým dcerám se snaží věnovat maximum svého času. Mateřství Kateřině rozhodně svědčí. I když jsou starší Aničce už tři roky, stále si ráda pochutnává na maminčině mateřském mléce. ťSnažím se holčičkách naplno věnovat. Jsem moc ráda, že je ještě můžu kojit. Naši přátelé si z nás občas dělají legraci. Prý až Anička půjde do první třídy, posnídá mateřské mléko nebo dokonce pozve kámošky na mlíčko!... Musím to zaklepat, ale mateřské mléko má na holčičky opravdu blahodárný vliv,ť pochvaluje si Kateřina Hamrová a poznamenává, že pozorně dbá i na očkování obou svých dcer.

ťSamozřejmě absolvovaly všechna povinná očkování a kromě toho jsme nechali dcery očkovat proti klíšťové encefalitidě a hemofilovým nákazám. I když je očkování účinné pouze proti určitému typu bakterie, alespoň ten je díky očkování eliminován, takže riziko onemocnění je pochopitelně menší. Myslím si, že by rodiče na dodatečném očkování svých dětí rozhodně neměli šetřit, ušetří jim to určitě spoustu starostí a především chrání tím zdraví svých dětí. A to je nejdůležitější,ť dodala sympatická televizní moderátorka.

Podle mě jsou investice do zdraví, a to nejen dětí ale i osobního, těmi nejvýhodnějšími a nejnávratnějšími. Zdraví je totiž podle mě ten základní předpoklad, aby - pokud bude vše zdravotně v pořádku - fungovalo i všechno ostatní - práce, psychika i duševní pohoda. Všichni jistě moc dobře víme, že jakmile se ve zdravíčku cokoli zadrhne, najednou se vše sesype, jak domeček z karet a člověk okamžitě přijde na to, co jsou ty opravdové starosti. A myslím, že právě očkování nám může pomoci, alespoň trochu tahle rizika snížit. A proto se Kateřina rozhodla nechat se pro příští léto proti klíšťatům očkovat také.

Vydáno / Aktualizováno: 13.08.2001
Autor: J.Knaislová



Kontakt | Podmínky užívání | GDPR | Prémiový obsah | RSS
Správné očkování - veškeré informace o očkování a vakcínách, ale nejen o nich.
info@vakciny.net, Marek Petráš, Copyright ©1999-2019.
Jan Tax: tvorba webových stránek
Žádná část těchto stránek nesmí být kopírována bez souhlasu autora.
Přihlásit