Na těchto stránkách používáme soubory cookies
Beru na vědomí
Internetové informační centrum správného očkování
Další aktualizace: 15.3.2021

Jana Adámková: „Očkování je důležitá prevence zdraví“

Vítězka ankety o nejpůvabnější televizní Rosničku roku 2001 Jana Adámková patří mezi ty ženy, které dokáží bez problémů skloubit práci s rodinou. Na svého malého syna Péťu, který v lednu oslaví druhé narozeniny, si vždycky najde čas. "Syn je moje velké štěstí, které mě v životě potkalo," říká spokojeně Jana Adámková.

Sympatickou tmavovlásku znají především televizní diváci jako moderátorku Počasí na TV Nova. Kromě toho také Jana Adámková vlastní modelingovou agenturu Janny ́s Agency, která provozuje školu fotomodelek a manekýnek. Od letošního roku se k agentuře ještě přidružil Lady klub, který připravuje ženy například na politickou kariéru, učí je, jak se správně oblékat do zaměstnání či na pracovní večeři. ťVelmi důležité také je, aby se ženy uměly správně líčit, věděly, jaký účes jim nejlépe sluší. Zkrátka, aby se podnikatelky či třeba političky uměly správně postarat o svůj zevnějšek. To je podle mého názoru hodně důležité a upravený vzhled mnoho žen v současné době stále ještě podceňuje,ť vysvětluje Jana Adámková.

I když výčet pracovních aktivit Jany Adámkové je opravdu bohatý, snaží se co nejvíce času trávit se svým synem. Jak sama přiznává, že pozorně dbá na jeho správný a zdravý vývoj. ťMyslím si, že například očkování je hodně důležitá prevence proti určitým nemocem, které by mohly ohrozit život dítěte i dospělého člověka. Takže si myslím, že by očkování neměl nikdo podceňovat. Co se týká našeho syna, pečlivě u něho dodržuje očkovací program, který předepsal dětský lékař. Peťa je ještě malý, takže jsme doplňková očkování neabsolvovali, ale do budoucna to rozhodně nevylučuji. V trávě ani nikde volně v přírodě se zatím moc nepohyboval, ale myslím si, že zejména očkování proti klíšťové encefalitidě i proti žloutence je důležité jak u dětí, tak i u dospělých. Vždyť zdraví máme jen jedno a je to to nejcennější, co v životě můžeme mít,ť dodala Jana Adámková.

Vydáno / Aktualizováno: 22.10.2001
Autor: J.Knaislová



Kontakt | Podmínky užívání | GDPR | Prémiový obsah | RSS
Správné očkování - veškeré informace o očkování a vakcínách, ale nejen o nich.
info@vakciny.net, Marek Petráš, Copyright ©1999-2019.
Jan Tax: tvorba webových stránek
Žádná část těchto stránek nesmí být kopírována bez souhlasu autora.
Přihlásit