Na těchto stránkách používáme soubory cookies
Beru na vědomí
Internetové informační centrum správného očkování
Další aktualizace: 15.3.2021

Sledovanost stránek www.vakciny.net

I když webové stránky www.vakciny.net vznikly v červenci 2001, byly pokračováním stránek www.vakciny.tnet.cz založených dne 26.12.1999. původně měly charakter encyklopedický-databázový, tj. obsahovaly jen výčet dostupných vakcín. V červenci 2001 se přeměnily na dvoutýdenní vydávání aktualit a zajímavostí týkajících se očkování. Postupně se přidávaly další rubriky, jako jsou střediska očkování, zdravotní pojišťovny, ceník vakcín a průvodce očkováním. Od roku 2002 došlo k přidání "Cestovní medicíny" včetně týdenních aktualit výskytu epidemií a zdravotních situací ve světě. Během existence těchto nových stránek přišlo mnoho dotazů (bylo jich více než 1000), z nichž jsme vytvořily vaší PORADNU. Tyto stránky jsou dnes týdeníkem, kde se snažíme přinášet zajímavosti, aktuality a další názory.

Komu jsou stránky určeny?
Asi nejpočetnější skupinou je široká veřejnost, tj. každý, kdo chce vědět, jak se chránit před některými infekcemi před cestou do zahraničí, jaká zdravotní rizika ho mohou potkat v dané destinaci, zda má pro něho smysl to či ono očkování, jaké jsou případné nežádoucí účinky po očkování, význam očkování pro své dítě atd. Významnou skupinou je odborná veřejnost ze zdravotnictví.
V minulém roce se na naše stránky podívalo více než 70.000 hostí, z nichž více než 15% byli zdravotníci. Vzhledem k tomu, že tento počet hostů vychází při absolutním měsíčním součtu unikátních hostů, lze jen odhadnout kolik čtenářů nás navštívilo. Tento odhad představuje asi 30.000 čtenářů, tj. osob, které alespoň jednou za rok se na naše stránky podívaly (respektive je navštívily). Z toho zdravotníků bylo více než 4.000.

Jaká byla sledovanost?
V průběhu roku 2003 došlo k nárůstu počtu čtenářů. Průměrná denní sledovanost dosáhla 200-250 unikátních hostů. Vývoj sledovanosti je znázorněn na grafu (počet unikátních hostů a počet navštívených stránek).

I nadále se budeme snažit o to, aby tento server byl dostatečně informační, aktuální a pro své návštěvníky zajímavý. Děkujeme všem, kteří nám k tomu pomáhají.

Vydáno / Aktualizováno: 05.01.2004
Autor: M.Petráš



Kontakt | Podmínky užívání | GDPR | Prémiový obsah | RSS
Správné očkování - veškeré informace o očkování a vakcínách, ale nejen o nich.
info@vakciny.net, Marek Petráš, Copyright ©1999-2019.
Jan Tax: tvorba webových stránek
Žádná část těchto stránek nesmí být kopírována bez souhlasu autora.
Přihlásit